Η εταιρία DeLuxe ΜΠΟΥΡΜΠΑΚΗΣ Ι. & ΣΙΑ Ε.Ε. με έδρα τη ΒΙ.ΠΕ Λαμίας καλύπτει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών σχετικά με τις ανάγκες του καθαριστηρίου.
Το 1990 ξεκινάει την επιτυχημένη πορεία της στην αγορά της Κεντρικής Ελλάδας, ενώ από το έτος 2000 και εξής επεκτείνεται σταδιακά και καθιερώνεται στην ελληνική αγορά.
Σήμερα, έχοντας στο δυναμικό της 18μελές προσωπικό και με οχτώ οχήματα εξυπηρετούμε πάνω από 700 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.
Η εταιρεία μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την υψηλής ποιότητας πιστοποιημένη με ISO 9001 παροχή υπηρεσιών όσον αφορά τους τομείς: καθαρισμός – βαφή – επιδιόρθωση υφασμάτων, γούνινων και δερμάτινων ενδυμάτων καθώς και με τον καθαρισμό των παπλωμάτων.
Αναλυτικά οι υπηρεσίες μας: Καθαρισμός Δερμάτινων Ενδυμάτων, Βαφή Δερμάτινων Ενδυμάτων, Καθαρισμός Υφασμάτινων Ενδυμάτων – Ρούχων Πολυτελείας – Τουαλέτες – Νυφικά, Βαφές Υφασμάτινων Ενδυμάτων, Επιδιορθώσεις Δερμάτινων & Υφασμάτινων Ενδυμάτων, Καθαρισμός Παπλωμάτων, Καθαρισμός Χαλιών, Service Μηχανημάτων – Τεχνική Εξυπηρέτηση.
Επιπλέον η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο του εμπορίου έχοντας την δυνατότητα να προμηθεύει τους επαγγελματίες των καθαριστηρίων με βασικά αναλώσιμα προϊόντα καθημερινής χρήσης στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Τα προϊόντα που εμπορευόμαστε αφορούν: Αναλώσιμα Καθαριστηρίου, Στεγνός & Υγρός Καθαρισμός αλλά και Ανταλλακτικά Μηχανημάτων Στεγνοκαθαριστηρίων.

iso9001

Στοιχεία Εταιρείας:

  • Επωνυμία: Μπουρμπάκης Ι. & ΣΙΑ Ε.Ε.
  • Διεύθυνση:  ΒΙ. ΠΕ Λαμίας, Λαμία, 35100, Ν. Φθιώτιδας
  • Τηλ. / Fax: +30 2231 068068
  • e-mail: info@deluxecleaners.gr